Tükiye'de Engelleri Kaldıralım projesiyle başlatmış olduğumuz bu güzel hayırda sizleride aramızda görmek isteriz. Bu zamanlarda tespit etmiş olduğumuz bu ihtiyaçta, biz Derviş Derneği olarak engelli kardeşlerimize hediye etmiş olalım.

Nasıl Tespit Ediyoruz?

Akülü tekerlekli sandalyenin fiyatı biraz pahalı olduğundan dolayı, maddi durumları kötü olan kardeşlerimizi tespit edip, evlerindeki gıda ihtiyaçlarını karşılarken hemde evde engelli kardeşimiz var mı diyerek kontrol etmekteyiz. Bu durumda engelli kardeşlerimiz varsa tespit edip sizlerden gelen "Akülü Tekerlekli Sandalye"yi kardeşlerimizde hediyeler ediyoruz.

Nasıl Bağış Yapabilirim?

• Akülü Tekerlekli Sandalye bağışınızı web sitemizin online bağış menüsünden hızlıca ve kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Banka hesap numaralarımız üzerinden EFT/Havale yoluyla Akülü Tekerlekli Sandalye bağışında bulunabilirsiniz.
  • Dernek merkezimize gelerek makbuz karşılığında Akülü Tekerlekli Sandalye bağışında bulunabilirsiniz.