Katarakt Ameliyatı

Katarakt göz sorunu, görmeyi önemli derecede etkileyen ve mutlaka ameliyat ile tedavi edilmesi gereken önemli bir göz hatalığıdır. Fakat Afrika gibi yoksul ülkelerde maddi durumlarından dolayı onbinlerde yardıma muhtaç kardeşimiz, katarakt ameliyat masraflarını karşılayamamakta ve görme problemleri yaşamaya devam etmektedir. Derviş Derneği olarak katarakt görme sorunu olan ve ameliyat olamayan onlarca kardeşimizin katarakt ameliyat masraflarını karşılamaktayız. DervişDerneği olarak yardıma muhtaç onlarca kardeşimizin hayatına maddi ve manevi yardım faaliyetleriyle desteklerimizi sağlamaktayız.

Katarakt göz ameliyatı olması gerektiği halde maddi durumlarından dolayı olamayan onlarca yardıma muhtaç kardeşimizin katarakt göz ameliyatı masraflarını karşılayarak tekrar ışıklı günlerine geri dönmelerine destek olduk elhamdülillah. Derviş Derneği Katarakt Ameliyatı Desteği Katarakt göz problemi, görme sağlığını önemli derecede etkilediği için çoğu kişi hayata karanlık bir şekilde bakmaktadır. Kataraktla mücadele eden kardeşlerimizin tekrar ışıklı günlerine kavuşabilmeleri için katarakt ameliyat masraflarını karşılamaktayız.

Derviş Derneği olarak yardıma muhtaç kardeşlerimizin katarakt ameliyat masraflarını karşılarken aynı zamanda ameliyat sonrası ilaç maliyetlerini de karşılayarak desteğimizi sağlamaktayız.

En az bir kardeşimizin katarakt ameliyat masraflarını karşılayarak yardıma muhtaç kardeşlerimizin hayatlarına ışık olabilmek için derneğimize bağışlarınızı yapabilirsiniz.

Giriş/Üye

Hesap No