Yalnız Değilsiniz Projesi Nedir?

"Yalnız Değilsiniz" projesiyle başlatmış olduğumuz bu çalışma, Türkiye ekonomisinden dolayı mücadele eden, günlerce aç kalmış, ilaçlarını alamayan, bu akşam ne yiyeceğim diye düşünen kardeşlerimize el uzatmak, onlara umut ışığı olmak için, "Yalnız Değilsiniz" projesini başlatmış bulunmaktayız.

Türkiyemizde yaşanan ekonomik şartlardan dolayı derneğimize müracaat eden onlarca maddi sıkıntı içinde olan kardeşlerimize “yalnız değilsiniz” projesi adı altında sizlerden almış olduğumuz bağışları ulaştırdık elhamdülillah. Evet bizler yalnız değiliz; bizlerden maddi manevi yardım desteği bekleyen kardeşlerimiz var.

Bu kardeşlerimiz de “yalnız değil” onların her türlü imdadına yetişen bizler varız inşallah diyerek bu çalışmayı tamamlamış olduk. Yardımı ulaştırmış olduğumuz kardeşlerimizin sevincini, tebessümünü, memnuniyetlerini ne diller ifade edebilir, nede gözler görebilir. O sevgi kalbi duygularla içerde yaşanan, kayaları dahi eritecek sıcaklıkta bir sevgidir.
Zerre kadar bu çalışmaya sevgisiyle, tebessümüyle, çevresiyle, maddiyatıyla, duasıyla destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz.