EĞİTİM
Rabbimizin ilk ifadesi “oku” emri ile başlayan  yüce kitabımız Kurani Kerim’i önder ve rehber edinerek bizlerde Türkiye genelinde hâfızlık ve onun manası olan arapça eğitimine büyük önem verdik. Eğitim için gelen talebeleri zengin, fakir diye ayırt etmeden ne şartlarda olursa olsun her türlü kendilerine maddi manevi destekler vererek onlarca hafız ve hoca yetişmesine vesile olduk elhamdülillah.
Efendimizin ifadesiyle “Yarın ahirette bir hafız (en az) 70 kişiye şefaat edecektir” buyurmaktadır.
Başka bir ifadesinde ise “Yarın ahirette hâfızın anne babasına öyle bir taç giydirilircek ki güneşin aydınlığı o tacın yanında sönecektir. Öyleyse hafıza ne takılacağını sizler düşünün” buyurarak yüce kitabımız Kurani Kerim’in ezberlenmesinin ne kadar mühim olduğunu Efendimiz bizlere haber vermektedir.
Eğer sizlerde yavrularınızı hafız yapmak isterseniz veya hafız etme imkanınız yok ise, sizlerde bir talebeye burs vererek, sahip çıkarak inşallah Rabbimizin huzuruna hafız babası hafız annesi veya hafız dedesi hafız nenesi olarak çıkabilirsiniz inşaallah.

Eğer hafız yetiştirmek istiyorsanız
0 535 555 14 13 yahutta 0 212 909 88 20 nolu telefondan irtibata geçerek sizlerde bir hâfızın elinden tutabilir ümmete bir hafız ikram etmiş olabilirsiniz.

Ayet Kerime: Allah’tan ancak hakkıyla Alim kulları korkar buyurulmaktadır.
Hadisi Şerif: İlim öğrenmek kadın erkek herkes herkes üzerine farzdır.
Asrın müceddidi Mahmud Efendi Hazretleri buyuruyor ki: Ömrümden son üç nefesim olsa size “Okuyun Okuyun Okuyun” derim buyuruyor