Asya Su Kuyusu

Asya kıtasında bulunun Müslüman kardeşlerimize, Derviş Derneği olarak su kuyuları açmaya devam ediyoruz. Hayırseverlerimizden gelen bağışlarla Bangladeş (Arakan) ülkesinde yaşayan kardeşlerimize tam su kuyusu (isme özel) yada hisseli kuyular açılmaktadır.

Coğrafi olarak bataklık olan Bangladeş ülkesi, biriken kirli sulardan ve çamurlardan hayatlarını sürdürmektedirler. Bu nedenden dolayı temiz sulara ihtiyaçları vardır. Susuzlukta ve açlıkla en çok çocuklar ve yaşlı kadınlar etkilenmektedir. Ekiplerimiz bölgede yapmış olduğu tespit ve analiz çalışmaları ile birlikte sizlerden gelen Asya su kuyusu bağışlarını yerine getirmektedir.

Dünya'nın en yoksul ülkelerin arasında bulunan ve kalabalık nüfusa sahip olan akarsuların kirli ve çamurlu olması sebebiyle su sıkıntıları meydana geliyor.

Asya su kuyuları el ile sondaj işlemi yapılarak kuyular açılıyor ve su kuyusu hazır hale gelindikten sonra açılışı ile hizmete sunulmaktadır.

Açılan kuyuların denetimi ve tamiratı yapılıyor mu?

Bağışlarınızla açılan su kuyularının denetim ve takibi ekiplerimiz tarafından yapılır.

Su kuyusu açılan bölgelerde sorumlu kişiler belirlenir ve arıza durumunda müdahale edilir. Su kuyularının herhangi birinden arıza bilgisi ulaştığında, tamirat ve benzeri sorumluluklar yerine getirilir.

Nasıl Bilgilendirme Yapıyorsunuz?

Su kuyularına bağış yaptıktan sonra, iletişim bilgileriniz bizimle paylaşıldığı takdirde bağışınız alındı mesajı tarafınıza iletilmektedir. İsim hakkı aldı iseniz ya da su kuyusu kendi adınıza açılacaksa sondaj çalışmaları başladığında ve ara dönemde su kuyusunun durumu hakkında bilgi vermekteyiz.

Su Kuyusuna İsim Yazdırabilirim?

Bağışçılarımız su kuyusu maliyetlerinin tamamını karşıladıkları takdirde su kuyusu kendi adlarına açılmaktadır.
Örneği de aşağıda bulabilirsiniz: