Yaşam kaynağı, temel ihtiyaç, temizlik, bereket ve nimetlerin en büyüğü.
Derviş Derneği olarak Afrika Çad bölgesi ve Arakanda su kuyusu çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

“Biz her şeye sudan hayat verdik” Enbiya-30

Rahatlıkla ulaştığımız, yokluğunu bilmediğimiz hayat kaynağı olan, berrak, temiz suya maalesef çoğu, Müslümanlardan oluşan takribi 700 milyon insan bu nimete ulaşamıyor.
Bizlerde Derviş Derneği olarak Afrika Çad bölgesinde ve Arakan sınırlarında yaşayan Müslüman kardeşlerimizi bu ızdıraptan, yokluktan kurtarmak için seferber olduk.
Çünkü bütün âlemlerin hizmetine sunulduğu, en güzel kıvamda yaratılan insan temiz olmalı. Hayatta kalmalı.

“Sen varsan hayat var”
Bir hisse bin umut düşüncesiyle çalışmaya sahip çıkarak açıldığı tokluğa, kuraklığı hayata, zülmü adalete çevirmiş olacaksın.

Müslüman kardeşine hayat vermeliyiz. Müslümanın olmazsa olmazı olan ibadeti yapabilmesi için su şarttır. Abdest, gusül, namaz ve Kur'an okuması ve ibadetlerine vesile olmak için bu çalışmada seferber olmalıyız. İnsan yaşamalı ki hayat yaşasın.
İnsanlığa hayat ol. Kardeşlerin ölüm pençelerinden kurtulmak için seni bekler. Derviş Derneği güvencesi ile Afrika Çad bölgesi ve Arakan sınırlarında su kuyusu açtırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

SU KUYUSU NASIL AÇTIRABİLİRİM?

Su kuyusu açtırmak isteyen hayır sahibimize tam kuyu ve hisseli seçenekleri sunuyoruz. Şöyle ki; kuyunun tamamını üstlenirse su kuyusuna dilediği ismi verebilir. Örneğin "Hz. Ömer (r.a), Salih Kesici" veya kendi adını koydura bilir. Bu durumda o kuyu onun adına açtırılır. Kuyunun başında hayır sahibimizin yazdırmak istediği isim yazılır.
Veya hisseli olarak katılım sağlar. Bu durumda hayır sahiblerimizin hissedarlar içinde ismi yazılır.
(Kuyunun resim ve videoları olarak hayır sahiplerimize ulaştırılır)

KUYU AÇTIRMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Derneğimizin 0212 909 88 20 numarasını arayarak veya +90 535 555 14 13 üzerinden WhatsApp ile iletişime geçebilir. Veya direk sitemiz üzerinden Online Bağışlarınızı güvenle yapabilirsiniz.

Afrika bölgesinde tam su kuyusu: 18.000 TL

Hisse bedeli: 180 TL