Mescitler İnşa Ediyoruz. Gerek Afrika Gerek Asya Olmak üzere neresi olursa olsun dinimizi yüceltmek amacı ile nerede vazife varsa orada bizlerin hedefi orada olmaktır.

Özellikle Afrika’da Müslüman Kardeşlerimiz Açlık ve Susuzluk Çekiyor, Bu Sebeple Misyonerler Kardeşlerimize Reddedilemeyecek teklifler giderek, açlıklarının giderileceğini söyleyerek, şaşalı yaşam alanları inşa ederek gözlerini boyayıp dinlerinden vaz geçmelerini söylüyorlar (Yani Müslüman Yeni Nesiller Yetişmesini Engelliyorlar” Peki Bizler Bu Duruma Sessiz mi Kalacağız?

Dervişder Derneği Olarak Afrika’da Başlatmış Olduğumuz Mescit Çalışmalarımıza Destek Vererek Bu Zulme Dur Diyebilirsiniz.

Mescitler Nerede Açılıyor?

Arakan ve Afrika’nın Çad, Kamerun, Moritanya, Zanzibar ve Sudan Ülkelerinde Başlatılan Yapımı Şuanda da Devam Eden Mescitlerimiz Vardır.

Mescitler Kaç Günde İnşaa Ediliyor?

Mescitlerin Yapımı Uzun Sürede Olsa, Ortaya Çıkan Görüntü Muhteşemlik İfade Etmektedir. Ebat ve Kişi Sayısına Göre Yapılan Mescitler Bazen 3 Ay Bazen 5 Ay Bazen de 1 Yıl Sürmektedir.

Mescitlerin Maliyeti Nedir?

Dervişder Derneği Olarak üst tarafta da İfade edildiği üzere, Ebat ve Kişi Sayısına Göre Küçülüp Büyüyen Mescitlerde, Fiyatlarda Aynı Şekilde Küçülüp Büyümektedir. Ortalama 50.000₺’dir…