Kurban Bağışı

Kurban bağışlarınız Derviş Derneği aracı ile 11 yıllık güven ve tecrübemizle kurban bayramlarında, mazlum coğrafyalara gidiyoruz. Kurban kesimleri için giden ekiplerimiz ve hocalarımız dualarla beraber kurbanlarınız kesilir, eşit bir şekilde etler pay edildikten sonra ihtiyaç sahiplerine verilir.

Kurban Bağışımı Nasıl Görebilirim?

Kurbanınız Derviş Derneği ekipleri ve hocalarımız ile beraber dualarla kesilirken videolar çekilir, bağışçılarımıza kesildi bilgisi SMS olarak bildirildikten videolar gönderilmektedir.

Kurban Bağışı Ücreti Ne Kadar? (2022)

Büyükbaş, hisseli ve küçükbaş olmak üzere ücretlendirmeler bulunmaktadır.

• Büyükbaş Bedeli: 10.500 TL
  • Büyükbaş Hisseli Bedeli: 1.500 TL
  • Küçükbaş Bedeli: 2.000 TL

Büyükbaş kurbanlarımız 1-7 kişi olarak kurbanlarını kesebilirler. Yukarda belirtildiği gibi 1 hisse bedeli 1500 TL’dir.

Kurban Bağışı Nasıl Yapılır?

Derneğimizin resmi hesap numaralına (açıklama kısmına adı, soyadı, bağış türü ve telefon numaranızı yazmanızı rica ederiz) bağışta bulunabilir yada dervisder.org.tr web sitemizin Online Bağış bölümünden Kurban kategorisinden “Yurtdışı Kurban (Hisseli), Büyük Baş Kurban (Yurtdışı), Yurtdışı Kurban – Küçük Baş” seçenekleri ile bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.