Medresemize girip Elif-ba, Kur'an-ı Kerim ve kısa sureleri ezberledikten sonra hiç çalışıp okumadığı bir sayfayı 1 dakika'nın altına düşüren talebelerimiz hafızlığa başlamaya hak kazanırlar.

Hafızlığa başlayan yavrumuzda takribi olarak 36 ayda ortalama yani 3 yılda Kur'an-ı Kerimi baştan sona ezberleyerek hafızlık ünvanını almaya hak kazanmış olur. Sizlerde böyle bir yavrumuzun bir yıllık bursunu karşılayarak hafızlığını tamamlamasına, destek vererek eğitimine büyük katkı sağlayabilirsiniz.

Hafızı kelam olan bu yavrumuzun 3 yıllık bursunu karşılayarak inşaallah sizlerde hafız annesi veya babası olarak mahşerde haşr olunursunuz. Şöyleki Efendimiz (sav) yarın ahirette hafızın anne ve babasına öyle bir taç giydirilecek ki diğer peygamberler dahi o kişiyi gıbte edecekler, ya hafıza nasıl muabele olacağını siz düşünün buyuruyor Efendimiz.

Sizler belki hafız olamadınız veya hafız yetiştiremediyseniz bu şekilde 1 hafızın tam bursunu üstlenerek inşaallah Rabbimin rahmetiyle sizlerde hafız annesi, babası veya büyüğü olarak haşr olunmak için bir hafızın bursunu üstlenebilirsiniz.