Medresemize girip Elif-ba, Kur'an-ı Kerim ve kısa sureleri ezberledikten sonra hiç çalışıp okumadığı bir sayfayı 1 dakika'nın altına düşüren talebelerimiz hafızlığa başlamaya hak kazanırlar.

Hafızlığa başlayan yavrumuzda takribi olarak 36 ayda ortalama yani 3 yılda Kur'an-ı Kerimi baştan sona ezberleyerek hafızlık ünvanını almaya hak kazanmış olur.

Hafızı kelam olan bu yavrumuzun 3 yıllık bursunu karşılayarak inşaallah sizlerde hafız annesi veya babası olarak mahşerde haşr olunursunuz. Şöyleki Efendimiz (sav) yarın ahirette hafızın anne ve babasına öyle bir taç giydirilecek ki diğer peygamberler dahi o kişiyi gıbte edecekler, ya hafıza nasıl muabele olacağını siz düşünün buyuruyor Efendimiz.

Sizler belki hafız olamadınız veya hafız yetiştiremediyseniz bu şekilde 1 hafızın tam bursunu üstlenerek inşaallah Rabbimin rahmetiyle sizlerde hafız annesi, babası veya büyüğü olarak haşr olunmak için bir hafızın bursunu üstlenebilirsiniz.