Derviş İlim Hizmet ve Yardımlaşma Derneği olarak yurt içinde ve yurtdışında kurban organizasyonları yapmaktayız.
Yurt içinde veya yurtdışında kestirmek istediğiniz adak, akika, şükür ve vacip Kurbanlarınızı İslami usüllerde Derviş Derneği güvencesiyle kestirerek videolarını siz kıymetli hayır sahiplerimize ulaştırıyoruz.

Sevinci ve coşkunun cuş ettiği, zengin ve fakirin kalplerinin birleşip sevgi tohumlarının ekildiği bu güzelliğe sizlerde sebep olabilir siniz.
Kestirmiş olduğunuz bu Kurban ile nice muhtaçların karnı doyuyor. Belkide hayatında ilk yediği et sizlerin kestirmiş olduğu Kurbanlar olabiliyor.

NİÇİN KURBAN KESMELİYİM

Kurban Allah'a yakınlığın adıdır. İbrahim Aleyhisselamdan bize kadar gelen Kurban ibadeti, Rabbimiz tarafından kıymetli ibedetlerden sayılmıştır.
Hatta Efendimiz başına bela musibet gelen veya darlıktan kurtulmak isteyen Sahabelerine Kurban kesmelerini tavsiye etmiştir. Sahabede bazen şükür, bazende muhafaza için Kurban keserlerdi.

Bela ve imtihanların sağanak sağanak üzerimize yağdığı şu zamanda insan kendini ve ailesine korumak için imkanı nisbetinde zaman zaman kurban kesmeli.
Yaptığımız bu amelle Rabbimizin rızasını kazanıyor, muhtaçları doyuruyor ve kendimizi maddi manevi belalardan korumuş oluyoruz.

KURBANLAR NASIL DAĞITILIYOR

Emanetlerinizi en hassa kriterlerden süzerek ince araştırmalar neticesinde kimlere vereceğimizi tesbit ediyoruz. Karar neticesinde Derviş Derneği güvencesi ile kesilen kurbanlar derneğimiz tarafından bu tespit edilen yoksul, fakir ve dul gibi gerçek ihtiyaç sahibi ailelere bizzat gönüllü hizmetkâlarımız tarafından ulaştırmaktadır.

NASIL KURBAN KESTİRE BİLİRİM

İstanbul Fatih Çarşamba’da ki derneğimizi ziyaret ederek bizzat bizlerle iletişime geçerek veya sitemizde görmüş olduğunuz iletişim numaraları ile WhatsApp veya SMS üzerinden bizlere ulaşarak vekâlet yoluyla kurbanlarımızı kestirebilirsiniz.

Yurt içi hisse kurban bedeli  : 3.500 TL
Yurt dışı kurban kesim bedeli: 1.500 TL