Onlar, (halis kullar) verdikleri sözü yerine getirirler ve dehşeti her yerde hissedilen bir günden korkarlar. Onlar, kendileri sevip istedikleri halde yoksula, yetime ve esire de yemek verirler. (Ve şöyle derler:) "Biz sizi Allah rızâsı için doyuruyoruz; sizden ne bir karşılık ne de bir teşekkür bekliyoruz. Biz, öfkeli, çetin bir günde rabbimizden (azabından) korkarız." İnsan Süresi: 7-8-9-10.

Derviş İlim Hizmet ve Yardımlaşma Derneği olarak bir tarfta ilim adamlarının yetiştiği medresemiz için, diğer tarafta civarımızda bulunan fakir fukaraya için hizmet için kurduğumuz aşevinden günlük 500 kişilik yemek çıkarmaktayız. Kuru bakliyatından sebzesine, kahvantısından meşrubatına her türlü hayırlarınız için aşevimiz sizden gelen yardımlşarla hizmetine devam etmektedir.Sizlerde aşevimizin devam ve hizmetleri için yemek yapılabilecek her türlü bakliyatı aşevimize göndererek. Veya maddi bedelini derneğimiz üzerinden ulaştırabilir siniz.

NASIL ULAŞTIRABİLİRİM

Yapmak istediğiniz bağışları sitemizin 'bağış yap' butonunu takip ederek veya sitemizde yazılı olan telefon numaralarından iletişime geçerek yapabilirsiniz.

Aşevi adres: Balat mah. Mesnevihane sok. No/36 FATİH- İST.

1 kişilik yemek: 40 TL

10 kişilik yemek: 400 TL